Aroniamjød er brygget på Nordjysk honning og Danske aroniabær fra Elkærholm. Frugten er med i hele brygprocessen, og filtreres først fra efter 12 måneder, hvorefter mjøden bliver sat til modning i Stauning Whisky fad Nr. 316, Vinfad NNM I af fransk egetræ, der tidligere har holdt spansk rødvin, vinfad NNM II et amerikansk egetræsfad, der tidligere har holdt italiensk rødvin, vinfad NNM III et fransk egetræsfad, der tidligere har holdt Rioja rødvin, i flere år, før den hældes på flaske.
Tanninerne fra det amerikanske egetræ giver mjøden en kompleks smag med noter at kokos og vanilje og samtidig farver det mjøden ganske let brun.
Ligeledes med de franske fade, de giver også taniner og en meget delikat smag.
Saften fra det meget sure bær er efter frysning, kogning og gæring endt med at give en lækker sødme der blot er forstærket under fadlagringen.
Den har en meget intens bærsmag, er kraftig, lækkersød og tør fra det beske bær på samme tid, og har en lang eftersmag. Duften er som kun fermenteret aronia kan dufte, samtidig anes honningen. Den gør sig fantastisk til dessertvin til frisk frugt. Og her i portvinsglas, men kan også drikkes i store rødvinsglas.